Despre
noi

SHOWROOM MOBILĂ

EXPO MOBILĂ SINVAS

În locația noastră din Calea Bucovinei Nr.91, Rădăuți veți găsi o gamă variată de mobilă pentru spații rezidențiale și comerciale, mobilă pentru eficientizarea spațiilor mici din garsoniere sau apartamente, mobilă pentru a satisface nevoile și cerințele spațiilor pe care le deține-ți.

Rulează videoul
EXPO MOBILĂ SINVAS

DESPRE NOI

COLECȚII ATENT ALESE

În percepția noastră, mobilierul este mult mai mult decât o sumă de obiecte pe care ne ținem lucrurile.
Mobila face parte din rutina noastră zilnică, din obiceiurile noastre și din momentele petrecute cu cei apropiați. Mobila este martora clipelor de acasă și cea care, dacă este optimizată corespunzător stilului nostru de viață, ne ajută să fim mai eficienți și mai organizați.

CONSULTANȚĂ LA ACHIZIȚIE

Cu ajutorul nostru poți avea un spațiu complet amenajat, unde piesele de mobilier sunt în armonie cu elementele decorative . Pentru că suntem antrenați să ascultăm cu atenție și să ne adaptăm cerințelor clienților, urmând în același timp stilul Sinvas – simplu, actual, funcțional, dar cu mult din personalitatea proprietarului.

EXPERIENȚĂ DE PESTE 27 DE ANI

Relația dintre spațiu și mobilier este un subiect la care reflectăm constant, pentru a găși cele mai potrivite soluții de optimizare. Relația dintre mobilier și posesor este o continuă provocare, la care Sinvas răspunde cu soluții personalizate pentru că relația dintre spațiu și posesor să se transforme într-o legătură de prietenie trainică.

COLECȚIA DE MOBILĂ LAGUNA

Categorii de mobilă

Îți prezentăm câteva din categoriile de mobilă pe care le poți găsi în Showroom-ul nostru din Calea Bucovinei Nr.91, Rădăuți
dormitoare laguna

DORMITOARE

Vezi poze cu colecția de dormitoare din showroom-ul nostru.

bucatarii radauti

BUCĂTARII

Avem pe stoc bucătarii standard sau la comandă.

mobila canapele radauti

CANAPELE

În showroom vei găsi canapele și colțare intr-o paletă diversă de culori.

mese si scaune mobila radauti

MESE ȘI SCAUNE

Avem pe stoc seturi de mese și scaune pentru dining sau pentru relaxare.

EXPO MOBILĂ SINVAS

Pentru a obține triunghiul perfect între spațiu, mobilier și posesor, am creat Sinvas. Showroom-ul prin care răspundem nevoilor tale cu servicii complete de concepere a mobilierului la comandă și în care utilizăm numai materiale testate de echipa noastră și care ne dovedesc constant că ne putem baza pe ele timp îndelungat.

CONSULTANȚĂ

Îți oferim consultanță gratuită în alegerea pe care dorești să o faci în materie de mobilă, pentru ca design-ul dorit de tine să complementeze cu succes spațiul rezidențial sau comercial.

SHOWROOM ÎN RĂDĂUȚI

Poți vizita showroom-ul nostru din Calea Bucovinei Nr.91, Rădăuți în care vei găsi mobilă pentru dormitoare, bucătarii, colțare, canapele, mobilă pentru holuri sau seturi de mese și scaune pentru dining.

MOBILĂ DE TOP

Dintre colecțiile noastre fac parte și catalogul Laguna, o firmă cu tradiție de peste 25 de ani în România, și cu care noi colaborăm de foarte mult timp.

TRADIȚIE DE PESTE 27 ANI

Societatea noastră a fost înființată în anul 1994 și a oferit întotdeauna standardele cerute de clienții nostrii, mobilierul comercializat face parte din ultimile colecții în materie de mobilă.

COLECȚIA DE MOBILĂ LAGUNA

Categorii de mobilă

Îți prezentăm câteva din categoriile de mobilă pe care le poți găsi în Showroom-ul nostru din Calea Bucovinei Nr.91, Rădăuți